به گزارش قدس آنلاین، طبق این مطالعه، هوای گرم باعث افزایش سرعت واکنشهای شیمیایی موثر در ایجاد آلایندههای هوا مانند ازن و ذرات ریز میشود که بر سلامت عمومی تأثیر میگذارند. اگر موضوع تغییر آبوهوا نادیده گرفته شود، این موضوع منجر به مرگ و میر نزدیک به ۶۰ هزار نفر در سال ۲۰۳۰ در جهان خواهد شد.
مکانهایی که خشک میشوند ممکن است آلودگی هوای بیشتری را نیز داشته باشند، زیرا باران کمتری دارند که در نتیجه آن ذرات آلاینده از بین نمیروند و آتشسوزی و گرد و غبار افزایش مییابد.
محققان اظهار کردند: درختان به دماهای بالاتر پاسخ داده و همچنین آلایندههای آلی بیشتری را انتشار میدهند.
جیسون وست، دانشیار دانشگاه کارولینای شمالی اظهار کرد: تغییرات آبوهوایی بر غلظت آلودگی هوا تاثیر گذاشته و میتوانند تاثیر قابل توجهی بر سلامت افراد در سراسر جهان داشته باشند. تیم محققان از چندین مدل آبوهوایی جهانی برای تعیین میزان مرگومیرهای زودهنگام ناشی از ذراتی مانند ازن در سال ۲۰۳۰ تا ۲۱۰۰ استفاده کردند.
نتایج نشان داد اکثر مدلها منجر به افزایش مرگومیر میشوند و تغییرات آبوهوایی در کیفیت هوا تاثیر داشته و به سلامت بدن آسیب میرسانند.
محققان عنوان کردند: علاوه بر افزایش تلفات ناشی از آلودگی هوا، تغییرات آبوهوایی بر دسترسی افراد به آب و مواد غذایی تاثیر دارد و منجر به طوفانهای شدید و گسترش بیماریهای عفونی میشود.
این بررسی در نشریه Nature Climate Change آمده است.
نظر شما